Инфо и Работно време :
+38977667371 +38977667372 +38977532358 +38975250757
Пон-Саб 08:00-20:00
Одбравте да купите :
All4Home

Колекција АВА

  • Кабинет од ламинирана иверка бела/сонома/венге.
  • Врати постформинг висок сјај бела/крем/сива/кристал/орев.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Меко затварање на вратите.
  • Метални рачки на вратите.