Одбравте да купите :
All4Home

Кујна ЛУКС

  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати Лукс постформинг 18мм боја : сакраменто мат/сонома мат/сумела мат/кристал мат/црвено сјај/бело сјај.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.