Одбравте да купите :
All4Home

Кујна БЕНИ

Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
Врати ламинирана иверка 16мм боја : бреза/бел даб/златен даб
Ногарки со можност на подесување на висината.
Метални рачки на вратите.

Showing all 2 results