Одбравте да купите :
All4Home

Кујна РЕТРО

Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
Врати медијапан ретро 18мм боја : бела мат/крем мат/мока мат.
Ногарки со можност на подесување на висината.
Метални рачки на вратите.