Одбравте да купите :
All4Home

Кујна БЕНИ горни елементи

  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати ламинирана иверка 16мм боја : бреза/бел даб/златен даб
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.