Одбравте да купите :
All4Home

Кујна 3Д долни елементи

  • Кабинет од ламинирана иверка бела или венге.
  • Врати медијапан со висок сјај во три димензионална форма 18мм боја : бела перл/сива/бери.
  • Ногарки со можност на подесување на висината.
  • Метални рачки на вратите.

Showing all 26 results