Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АВАЛОН

39.400,00 ден 29.900,00 ден

 • Материјал : кабинет – ламинирана иверка ;
  врати – медијапан
 • Боја : кабинет – бела/сонома/венге ;
  врати – бела/крем/орев
 • Гардеробер троделен 117/50/185 (ш/д/в)
 • Меко затварање на вратите
 • Легло 164/205/68 (ш/д/в) со тапацир кожа бела/крем/кафе
 • тоалета (наткасна) 50/43/73 (ш/д/в)
 • две ноќни шкафчиња 40/30,5/40
 • огледало 50/2/68
 • со подница 160/200
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА !
 • Опција : Душек Роси со вградена рамка 160/200 цена 8.000,00 денари
 • Опција : амортизери за подигање на душекот и остава под душек (2.500,00 ден)
 • Опција : Латофлекс 160/200 цена 5,200,00 денари