Одбравте да купите :
All4Home

АВА ГРАНД 8219

10.590,00 ден

  • Материјал : ламинирана иверка
  • Боја : бела/сонома/венге
  • механизми за подигање на душекот
  • голема остава под душек
  • Вклучен душек Роси 82/190
  • димензија : 192/84/80 (ш/д/в)