Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АВА 2324

49.790,00 ден 39.790,00 ден

 • Материјал : кабинет – ламинирана иверка ;
  врати – постформинг медијапан
 • Боја : кабинет – бела/сонома/венге ;
  врати – бела/крем/сива/кристал/орев
 • Ногарки со можност на подесување на висината
 • Меко затварање на вратите
 • Метални рачки на вратите
 • Гардеробер дводелен : 78/50/185 (ш/д/в)
 • Легло Сендвич : 197,7/87,6/73 (ш/д/в)
 • библиотека Кубо 3 : 35/33/106 (ш/д/в)
 • Тоалета (наткасна) : 120/43/73(ш/д/в)
 • биро 3 : 110/59/75
 • Подарок : 2 броја ДУШЕК РОСИ 82/190
 • Подарок : 2 броја перници 70/50
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ