Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

МЕИН

45.800,00 ден 33.600,00 ден

 • Материјал : кабинет – ламинирана иверка ;
  врати – медијапан
 • Боја : кабинет – бела/сонома/венге ;
  врати – бела/крем/сива/кристал/орев
 • Ногарки со можност на подесување на висината
 • Меко затварање на вратите
 • Метални рачки на вратите
 • Гардеробер троделен 117/50/185 (ш/д/в)
 • Легло 164/205/68 (ш/д/в)
 • тоалета (наткасна) 50/43/73 (ш/д/в)
 • тоалета (наткасна) 100/43/90 (ш/д/в)
 • две ноќни шкафчиња 40/30,5/40 (ш/д/в)
 • огледало 50/2/68 (ш/д/в)
 • со подница за душек 160/200
 • Опција : ДУШЕК РОСИ со вградена рамка 160/200 (8.000,00 ден)
 • Опција : амортизери за подигање на душекот и остава под душек (2.500,00 ден)