Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АВА 3342

46.690,00 ден 36.690,00 ден

 • Материјал : кабинет – ламинирана иверка ;
  врати – постформинг медијапан
 • Боја : кабинет – бела/сонома/венге ;
  врати – бела/крем/сива/кристал/орев
 • Ногарки со можност на подесување на висината
 • Меко затварање на вратите
 • Метални рачки на вратите
 • Гардеробер троделен : 117/50/185 (ш/д/в) 
 • Легло Гранд : 205/86/68 (ш/д/в) 
 • механизам за подигање на душекот
 • остава под душек
 • библиотека Кубо 3 : 35/33/106 (ш/д/в)
 • библиотека Кубо 4 : 68/33/72 (ш/д/в)
 • врати за библиотека Кубо 5 броја
 • ноќно шкафче : 40/30,5/40 (ш/д/в) 
 • биро 3 : 110/59/75
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ
 • Подарок : ДУШЕК РОСИ 82/190