Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ИНДИАНА

59.900,00 ден 41.600,00 ден

 • Материјал : кабинет – ламинирана иверка ;
  врати – постформинг медијапан
 • Боја : кабинет – бела/сонома/венге ;
  врати – бела/крем/сива/орев
 • Меко затварање на вратите
 • Гардеробер со клизни врати 200/59/210 (ш/д/в)
 • Легло 164/205/68 (ш/д/в) со кожена табла
 • тоалета (наткасна) 120/43/73 (ш/д/в)
 • две ноќни шкафчиња 39/50/40 (ш/д/в)
 • со подница за душек 160/200 
 • Опција : Душек Роси 160/200 со вградена рамка (8.000,00 ден)
 • Опција : амортизери за подигање на душекот и остава под душек (2.500,00 ден)