Одбравте да купите :
All4Home

Аголна гарнитура ВИКТОРИЈА

17.600,00 ден

  • материјал: штоф + еко кожа
  • димезии: 225/86/136
  • димензии спуштен: 193/120
  • + ПОДАРОК 2x TАБУРЕТКИ