Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АДЕЛ

57.200,00 ден 46.690,00 ден

  • боја: даб крафт бел и светловиолетова сјајна
  • материјал : ламинирана иверка 18 мм
  • амортизери за подигање на душек
  • гардеробер под душек за складирање
  • лежај 165/77/207 (ш/в/д)
  • две ноќни шкафчиња 38/77/40 (ш/в/д)
  • гардеробер 187/200/60 (ш/в/д)
  • RGB Led одветление со далечинско
  • ВКЛУЧЕН ДУШЕК РОСИ 160/200
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА !

You may also like…