Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АДЕЛ

23.900,00 ден 18.900,00 ден

  • Материјал : ламинирана иверка 18 мм ;
  • Боја : даб крафт бел и светловиолетова сјајна
  • Лизгачки врати со сегментни огледала
  • димензија : 187/60/200 (ш/д/в)