Одбравте да купите :
All4Home

АНГЕЛ (тапациран)

1.360,00 ден

  • боја: венге, орев, бука
  • материјал: бука масив
  • димензија ш/в/д:
  • собран – 44/91,5/4,5см
  • пуштен – 44/82/52см