Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АНИТА

46.000,00 ден 36.900,00 ден

  • Материјал : Ламинирана иверка
  • Боја : венге / астра
  • Гардеробер со лизгачки врати : 180/191/59 (ш/в/д)
  • Легло : 226/78/206(ш/в/д)
  • Вклучени амортизери за подигање на душекот и остава под душек
  • Вградени ноќни шкафчиња на леглото
  • Тоалета (фиокара) : 80/76/43,5 (ш/в/д)
  • ВКЛУЧЕН ДУШЕК 160/200
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА