Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АРТЕ СТ

12.880,00 ден 9.990,00 ден

  • Боја: црно фрезе , бело фрезе и бело сјајно 
  • Материјал : ламинирана иверка 18 мм
  • Медијапан профил , бел
  • Тоалетна: 130/77/45 (ш/в/д) 
  • Стол за тоалетна: 58/39/40 (ш/в/д) 
  • Огледало: 80/55/2,5 (ш/в/д)