Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АРТЕ +

65.470,00 ден

 • Боја: црно фрезе , бело фрезе и бело сјајно 
 • Материјал : ламинирана иверка 18 мм
 • Лежај: 165/85/215 (ш/в/д) 
 • Вклучени амортизери за подигање на душекот
 • Гардеробер: 180/210/60 (ш/в/д) 
 • Ноќни шкафчиња 2 броја 46/30/40 (ш/в/д) 
 • Тоалетна: 130/77/45 (ш/в/д) 
 • Стол за тоалетна: 58/39/40 (ш/в/д) 
 • Огледало: 80/55/2,5 (ш/в/д) 
 • RGB LED осветлување со далечински управувач
 • Можност за промена на бојата на светлината
 • Медијапан профил , бел
 • Меко затварање на гардероберот 
 • ВКЛУЧЕН ДУШЕК РОСИ 160/200
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ

You may also like…