Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

АХАТ

22.500,00 ден 15.900,00 ден

  • Материјал : Еко кожа црна
  • легло: 126/196
  • амортизери за подигање на душекот
  • вклучен латофлекс
  • подготвен за душек со две лица 120/190
  • Опција со душек Роси едно лицев (без латофлекс) 120/190 цена : 17.900
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “АХАТ”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.