Одбравте да купите :
All4Home

БЕЈСИ МЕМО

7.250,00 ден16.800,00 ден

Душекот Бејси Мемо е одличен избор перфектен за одмор на телото и комфорен сон. Направен во два слоја со јадро од полиуретанска пена Skycell и слој од мемори пена, опшиен со комфортен текстил. 

  • без федери
  • со мемори пена
  • добро вентилиран
  • анатомски
  • антимикробичен
  • еколошки
  • дебелина 18 см
  • цврстина 3/6
Clear
SKU: N/A Category: