Одбравте да купите :
All4Home

БЕЈСИ

4.600,00 ден11.150,00 ден

Душекот Бејси е изработен комплет од полиуретанска пена Skycell. Опшиен со комфортен текстил кој лесно се вади за перење со зип патент. Одличен избор перфектен за одмор на телото и комфорен сон. 

  • без федери
  • лесно се вади тесктилната навлака
  • добро вентилиран
  • анатомски
  • антимикробичен
  • еколошки
  • дебелина 16 см
  • цврстина 4/6
Clear
SKU: N/A Category: