Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

БИБЛИОТЕКА Б 32

4.800,00 ден 3.799,00 ден

  • материjал: иверка 16мм; кант 0,5мм
  • димензија ш/в/д: 78/112/33 см
  • боја на врати: бетон
Category: