Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

БИБЛИОТЕКА Б 5.11

3.950,00 ден 3.499,00 ден

  • димензија: 39/184/33 см
  • боја на врата: бетон
  • материјал: иверка 16мм; кант 0,5мм
Category: