Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

БИБЛИОТЕКА Б 5.1

3.100,00 ден 2.799,00 ден

  • димензија: 39/184/33 см
  • материјал: иверка 16мм; кант 0,5мм
  • боја на врата: бетон
Category: