Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

БИБЛИОТЕКА 4.11

3.900,00 ден 3.199,00 ден

  • боја на кабинет: венге, сонома
  • боја на врати: астра, венге, сонома
  • материјал: иверка 16мм; кант 0,5мм
  • димензија ш/в/д: 39/148/33 см
Category: