Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

БИГА

18.400,00 ден 13.990,00 ден

  • Боја: флора и ретро
  • Димензија ш/в/д: 120/37,/192
  • Материјал Ламинирана иверка 18 мм
  • не се монтира на зид
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА
Category: