Одбравте да купите :
All4Home

БИЛА

12.800,00 ден21.600,00 ден

  • Материјал : Ламинирана иверка
  • Боја : сонома/бела
  • Легло : 164/80/214 (ш/в/д)
  • Ноќно шкафче 2 бр со две фиоки . 50/44/35 (ш/в/д)
  • Подница за душек 160/200
  • Опција : амортизери за подигање на душекот и остава под душек
  • Опција : душек 160/200
  • Опција : латофлекс
Clear
SKU: N/A Category: