Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

БРУКЛИН

56.900,00 ден 49.900,00 ден

  • материјал : ламинирана иверка ; боја : даб тобако и антрацит
  • гардеробер 183/60/190 (ш/д/в)
  • легло 164/215/82 (ш/д/в) со амортизери за подигање на душекот и остава под душек
  • две ноќни шкафчиња 45/38/33 (ш/д/в)
  • тоалета 70/38/70 (ш/д/в)
  • огледало 70/2/50 (ш/д/в)
  • Со вклучен душек Роси 160/200
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА !

Available on backorder