Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ВЕЛИЗАРА

59.400,00 ден 49.990,00 ден

  • боја: црна шагре и бела сјајна
  • материјал: ламинирана иверка 16 мм
  • легло: 164/204/80 (ш/в/д)
  • гардеробер: 200/200/59 (ш/в/д)
  • огледала на гардероберот
  • две ноќни шкафчиња: 45/30/33 (ш/в/д)
  • Опција тоалетна 100/74/43 (ш/в/д) цена: 7.920 ден
  • Вклучен душек Роси 160/200
  • Бесплатна достава и монтажа во домот !!!

You may also like…