Одбравте да купите :
All4Home

ВЕРОНА ВЕНО

33.750,00 ден

  • Тапацирано легло еко кожа или мебел штоф 
  • димензија на легло 164/204 см
  • димензија на дусек 160/200 см
  • механизми за подигање на душекот
  • остава под душек
  • Гардеробер 160/200/59 см
  • боја на гардеробер : сонома и бело
  • огледало на гардероберот
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА !
  • опција : табуретка на отварање со остава 99/36/33 см (2.340.00 ден)