Одбравте да купите :
All4Home

ВЕРОНА

16.100,00 ден18.900,00 ден

  • Тапацирано легло
  • Материјали : еко кожа или мебел штоф
  • Боја : по избор на клиентот од карта
  • димензија на легло 164/110/204
  • димензија на душек 160/200
  • механизми за подигање на душекот
  • остава под душек
  • опција : без душек со латофлекс

 

 

Clear
SKU: N/A Category: