Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

М 3030

4.650,00 ден 3.560,00 ден

  • ДИМЕНЗИИ : 450 / 325 / 1710
  • БОЈА : даб / бела
  • МАТЕРИЈАЛ : Иверка 16мм / кант 0.45мм