Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ВИКТОРИ

40.100,00 ден 35.990,00 ден

  • Тросед Димензија 225/84/80
  • Спуштен како спална 160/190
  • Двосед Димензија 155/84/80
  • Спуштен како спална 120/160
  • Фотеља Димензија 90/84/80
  • Спуштен како спална 55/160