Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ВИЧЕНЦА

58.200,00 ден 48.400,00 ден

 • боја: бела сјај, орнаменти златни и кожа златна
 • материјал: ламинирана иверка 16 мм
 • легло: 192/105.5/204 (ш/в/д)
 • гаредеробер: 180/190/53 (ш/в/д)
 • огледала на гардероберот
 • две ноќни шкафчиња: 35/40/35 (ш/в/д)
 • тоалетна:  90/75/42 (ш/в/д)
 • огледало на тоалетна: 115,5/63/2
 • вклучен душек 160/200
 • остава по душек
 • механизми за подигање на душекот
 • подарок табуретка кожа златна
 • ВКЛУЧЕН ДУШЕК РОСИ 160/200
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ

You may also like…