Одбравте да купите :
All4Home

ВРАТИ ЗА ШКАФ 40 и 401 ПФ

1.760,00 ден2.920,00 ден

  • материјал : Постформинг 18мм
  • боја : сакраменто мат; сонома мат; сумела мат; кристал мат
  • рачка : метал  мат
Clear