Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

М 1022

16.900,00 ден 13.500,00 ден

  • Димензија : 1300 / 555 / 1910
  • Боја :  даб / бело
  • Материјал : Иверка 16мм / кант 0.45мм