Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ГРАНДЕ

30.500,00 ден35.500,00 ден

  • Материјал : ламинирана иверка 
  • Боја : по избор на купувачот
  • Три лизгачки врати 
  • Три фиоки во распоредот
  • димензија : 260 (280) (300) /60/240 (ш/д/в)
  • можност за избор на комбинација на бои на вратите
  • можност за измена на распоредот
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА !!!
Clear
SKU: N/A Category: