Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ГРАНД

18.590,00 ден 14.590,00 ден

  • Боја : даб канзас и црна
  • пвц орнамент црн сатен
  • Димензија : 194/43/185
  • место за ТВ : 150/90
  • Материјал : Ламинирана иверка 18мм
  • меко затврање на вратите
Category: