Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ДАМЈАНА

33.390,00 ден 25.390,00 ден

  • боја : босфор/астра или сонома/бело
  • легло со остава кај глава и механизам за подигање и остава под душек : 124/75/226
  • гардеробер трокрилен со две фиоки : 131/195/50
  • надградба на гардероберот трокрилна : 131/45/50
  • ноќно шкафче : 42/42/33
  • тоалетна со три фиоки и две остави : 100/70/43
  • ПОДАРОК ДУШЕК 120/190