Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ФРАНСИС

56.930,00 ден 43.400,00 ден

  • Боја: сонома / розево
  • Материјал: Иверка 18мм + Медијапан 50/50
  • ВКЛУЧЕН ДУШЕК: 90/200
  • Димензии:
  • Mодул1 –  205/95/124
  • Mодул2 – 65/93/72
  • Mодул3 – 60/53/41
  • Mодул4 – 45/99/72.5
  • Mодул5 – 150/65/75
  • Модул6 – 80/52/181