Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ДУО

83.860,00 ден 63.400,00 ден

  • Боја: крем / розево
  • Материјал: Иверка 18мм + Медијапан 50/50
  • ВКЛУЧЕНИ ДУШЕЦИ: 90/200
  • Димензиии:
  • Mодул1 – 208/97/60
  • Mодул2 – 206,5/95/187
  • Mодул3 – 107,5/95/142
  • Mодул4 – 40/50/58,5
  • Mодул5 – 130/45/144
  • Mодул6 – 100/55/201