Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ ЗА ВИНО 280

2.760,00 ден3.450,00 ден

  • димензии : 25/82/52
  • материјал : иверка 16мм; кант: 0,45мм
  • боја ; венге или бела
Clear