Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 1002 ПФ

3.850,00 ден4.815,00 ден

  • димензија : 100/82/52
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : ламинирана иверка, постформинг 18мм
  • боја на вратнички : сјајно бела, сјајно црвена, кристал мат, сумела мат, сонома мат и сакраменто мат
Clear