Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 602 ПФ

2.570,00 ден3.220,00 ден

  • димензија : 60/82/52материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : ламинирана иверка, постформинг 18мм
  • боја на вратнички : сјајно бела, сјајно црвена, кристал мат, сумела мат, сонома мат и сакраменто мат
Clear