Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 601Ф

1.720,00 ден2.145,00 ден

  • димензија : 40/82/52
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : иверка 16мм
  • боја на вратнички : бреза, бел даб, златен даб
Clear