Одбравте да купите :
All4Home

ШКАФ 803

3.480,00 ден4.350,00 ден

  • димензија : 80/82/52
  • материјал : иверка 16мм , кант 0,45мм
  • боја на кабинет : венге или бела
  • вратнички : иверка 16мм
  • боја на вратнички : бреза, бел даб, златен даб
  • комплет со садопер
Clear