Одбравте да купите :
All4Home

ДУО КОМФОРТ МЕМО /едно лице/

12.000,00 ден27.200,00 ден

Душекот Дуо Комфорт е изработен со основна анатомска флексибилна рамка од букови ламели. Јадрото е двослојно изработено од EcoShaum и мемори пена. Претставува перфектен избор одличен за одмор на телото и комфорен сон. Направен со едно лице а основната рамка можа да се орицврсти на механизам на отварање и цврсτо прилегање кон спалната или креветот.

  • добро вентилиран
  • еколошки
  • анатонски
  • антимикробичен
  • без федери
  • цврстина 4/6
  • дебелина 20 см
Clear
SKU: N/A Category: