Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЕВА

143.000,00 ден 107.900,00 ден

 • боја: венге фрезе 316 и кожа бела
 • материјал: ламинирана иверка 18 мм и принт стакло
 • легло: 165/101/208 (ш/в/д)
 • со амортизери за подигање на душекот и остава под душек
 • гардеробер: 220/201/61 (ш/в/д)
 • алуминумски профил на вратите со принт стакло
 • две ноќни шкафчиња 50/46/35 (ш/в/д)
 • тоалета 100/100/43 (ш/в/д)
 • огледало 50/68/2 (ш/в/д)
 • табуретка на отварање со остава 100/36/33 (ш/в/д)
 • вклучен душек Роси 160/200
 • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ДОМОТ

 

You may also like…