Одбравте да купите :
All4Home
Sale!

ЕГО 2М

18.800,00 ден 14.800,00 ден

  • Боја на кабинет : Бела , Сонома или Венге
  • Боја на врати : Бела , Сонома, Астра или Венге
  • Врати не лизгање
  • Распоред : опција А , Б или Ц (види слика)
  • Материјал : Ламинирана иверка 
  • Димензија : 120/55/210 (ш/д/в)
  • Огледало на гардероберот на двете врати
  • БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА